NA POGREŠNU SE NAMJERIO

Heidi uzvratila udarac Donaldu Trumpu

20.08.2015 u 10:56

Bionic
Reading

Tajkun Donald Trump izjavio je kako prelijepu Heidi Klum više ne vidi kao jednu od najljepših manekenki te joj ne bi dao ocjenu 10, ali ona mu nije ostala dužna

Donald Trump koji, između ostalog, ima licence za Miss USA i Miss Universe, u intervjuu za The New York Times izjavio je kako Heidi Klum, nažalost, više nije čista desetka.

Zgodna Njemica odmah se snašla i snimila video u kojem mu uzvraća udarac. U videu nosi oznaku s brojem 10 i glumi da snima modnu kampanju, a zatim dolazi muškarac koji ima masku lica Donalda Trumpa i naprasno skida ocjenu ispod koje ostaje broj 9.99. Nakon prvotnog šoka što više nije desetka, Heidi samo sliježe ramenima i time pokazuje da je nije briga što Trump misli.

#TrumpHasSpoken #sadly #9.99 #NoLongerA10 #IHadAGoodRun #donaldtrump #trumped #HeidiTrumpsTrump #BeautyIsI

Posted by Heidi Klum on 17. kolovoz 2015


Ovo nije prvi Trumpov ispad prema ženama. Do sada je već opisao Rosie O'Donnell kao vrlo neprivlačnu osobu, Kim Kardashian kao debelu, a glumica Jessica Chastain za njega nije seksi.

Kako piše Huffington Post, Trump je čak imao i neumjesne komentare o vlastitoj kćeri Ivanki, rekavši kako je dobro građena pa bi s njom i izašao da mu nije u rodu.