NA PLESNOM PODIJU

Hana dala nepoznatom frajeru da joj dira grudi

08.06.2010 u 15:46

Bionic
Reading

Hana Hadžiavdagić bila je s Jelenom Urukalo na otvorenju ljetne sezone kluba Boa te dopustila nepoznatom muškarcu da joj dira grudi dok je plesala s njim

Hana Hadžiavdagić iJelena Urukalo, bivše farmerice, našle su se nakon dugo vremena na otvorenju nove sezone ljetnih partyja u klubu Boa na Krku

Malo je reći da je situacija na plesnom podiju bila uzavrela, a svima je poznato kako to izgleda kada se Hana zabavlja. Prošle godine cijelu su Hrvatsku, a i šire, obišle fotografije njenog ljubljenja s manekenkom na Zrću, a sada je u haljini kakvu je nosila Victoria Beckham euforično plesala te dozvolila nepoznatom mladiću koji se našao pored nje da joj dira grudi. U tome je Hana prilično uživala te micala kosu da joj ne bi smetala pri seksi plesu jer joj je očito bilo vruće uz atraktivnog muškarca.

Učiteljica za sponzoruše još uvijek nije pronašla onog pravog, pa  na svakom izlasku daje sve od sebe ne bi li upoznala potencijalnog partnera. Koliko je uživala partijajući na Krku, možete pogledati u fotogaleriji.

Za razliku od nje, nešto mirnija bila je Jelena Urukalo jer je u stabilnoj vezi te je najavila da se nada skorašnjem vjenčanju.

'Zaljubljena sam i nadam se da će moje srce pripadati istom dečku čitav život', rekla je Jelena te dodala da bi vrlo brzo mogla izreći sudbonosno 'da'.