U BLJEŠTAVOJ HALJINI

Halle Berry stavila grudi i noge u prvi plan

26.10.2010 u 14:37

Bionic
Reading

Crvenim tepihom, povodom 14. godišnje dodjele nagrada Hollywood Awards Gala, kojom je završen Hollywood Film Festival, prošetala se i doslovno zasjala u blještavoj srebrno-plavoj haljini

Četrnaesta po redu godišnja dodjela nagrada Hollywood Awards Gala obilježila je završetak Hollywood Film Festivala te okupila cijeli niz slavnih. Osim ljepe glumice Halle Berry, priliku

za koračanje crvenim tepihom nisu propustili ni glumice Hilary Swank i Milla Jovovich.

Hilary i Milla odlučile su se za haljine u crvenim i narančastim tonovima koje su naglašavale golo rame, a Halle je odlučila pokazati atribute u sjajnoj haljinici. Čini se da je doista htjela privući pažnju, jer je haljina cijela bila ukrašena vrlo sjajnim šljokicama. Vrlo kratku, dugih trapez rukava koja dubokim dekolteom naglašava bujne grudi, haljinu Halle Berry bilo je vrlo teško ne primijetiti.

Glumci koje je dodjela nagrada posebno razveselila bili su Sean Penn, koji je primio nagradu za humanitarca godine, Danny Boyle i Christian Colson, koji su primili producentsku nagradu, a Sylvester Stallone nagradu za dostignuća u karijeri.

Za najboljeg glumca i glumicu proglašeni su Annette Bening i Robert Duval. Zach Galifianakis najbolji je komičar, Morgan Freeman i Lorie McCreary primili su nagradu za inovativnost, Tom Hooper za režiju, a Aaron Sorkin za scenarij.