DIANA VILJEVAC

Haljine i kombinezoni idealni za ljetne dane

16.06.2016 u 15:41

  • +3

Kolekcija Diane Viljevac

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Poznata hrvatska dizajnerica Diana Viljevac pred samo ljeto predstavlja limitiranu resort kolekciju, idealnu za vruće ljetne dane pred nama. Mini resort kolekcija, koju čine haljine i kombinezoni, sastoji se od šest modela

Sama kolekcija vrlo je prozračna i lagana, a resort kolekcijom prevladava upravo bijela, koju ljeti svi vole nositi, jer idealno naglašava preplanuli ten.

Kroz cijelu kolekciju provlače se volani i nabori, koji su trenutačno najpopularnija inspiracija dizajnerima diljem svijeta. Cijela resort kolekcija odiše boho stilom, a da bi prekrasna ljetna priča Diane Viljevac bila zaokružena u potpunosti, tu je i nova kolekcija torba, dostupna u sličnim bojama kao i kolekcija odjeće.

'U dizajniranju nove kolekcije krenula sam od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu se sama osjećam udobno kada je ljeto i kada su visoke temperature, a želim bi chic i u trendu. To je ono najbitnije. Kao i uvijek do sada, nikada ne gledam što rade kolege, nego se trudim pratiti vlastiti autorski potpis koji se vidi iz moje prve kolekcije. Mogla bih reći da je svaka moja kolekcija poput nastavka na prethodnu, ali s malim pomacima', izjavila je Diana Viljevac.