MAMILA JE POGLEDE

Haljina u kojoj ćete izgledati sjajno od jutra do večeri

02.06.2017 u 12:15

Bionic
Reading

Slavna glumica Rachel Weisz odlučila se za efektnu haljinu retro haljinu trendi uzorka prilikom predstavljanja svog novog filma u New Yorku

Lijepa brineta s godinama je izgradila sofisticiran stil odijevanja, a njezine modne kreacije uvijek su s puno ukusa.

Zgodna Rachel gotovo nikad ne griješi kad je u pitanju moda, pa je oduševila stajlingom u NBC-jevom 'Today showu' gdje je zadivila klasičnom ljepotom i skladnom figurom.

Atraktivna Britanka plijenila je poglede u jednostavnoj, ali vrlo upečatljivoj kombinaciji.

U haljini na preklop trendi gingham uzorka, 47-godišnja glumica koju ćemo vidjeti u filmu 'My Cousin Rachel', izgledala je za čistu peticu.

  • +3
Rachel Weisz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U odličan outfit uklopila je moderne naušnice ringove i crne štikle, a ovaj cool stajling lijepo su naglasile i vintage sunčane naočale.

Mladenačka frizura i odličan make up zaokružili su ovaj efektan dnevni look koji je naglasio skladnu figuru zvijezde 'Mumije'.

Rachel je u braku s glumcem Danielom Craigom od 2011. godine, a par slovi kao jedan od najskladnijih u svijetu showbizza.

'Još se uvijek ne mogu načuditi da je Rachel doista moja supruga. Privatni život izuzetno mi je važan, a obitelj najvažnija', rekao je jednom prigodom filmski Bond, Daniel Craig.