SLAVNA POTVRDA

Najudobnija haljina postala je vrući modni trend

18.05.2017 u 07:03

Bionic
Reading

Ako je suditi po slavnim ljepoticama, haljine koje izgledom neodoljivo podsjećaju na kućne ogrtače sezonski su 'must have'

Posljednja u nizu slavnih dama koje nisu odoljele haljini nalik ušminkanoj verziji kućnog ogrtača, talijanska je diva Monica Bellucci koja se na milanskoj premijeri filma 'Na mliječnom putu' pojavila u cvjetnoj haljini s potpsiom modnog dvojca Dolce & Gabbana.

Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata po pomaknutom stilom odijevanja koji malo tko može kopirati, megapopularna Rihanna nakon modnog briljiranja na balu Met Gala pojavila se u dužoj svilenoj bluzi u ulozi mini haljine.

Za sličnim modnim primjerom povele su se i slavne dame poput britanske ikone stila Kate Moss, reality zvijezde Khloe Kardashian i glumice Tracee Ellis Ross koja se na dodjeli nagrada MTV-a pojavila u jedinstvenoj haljini-ogrtaču koju potpisuje popularna njujorška dizajnerica Rosie Assoulin.

Iako na prvi pogled mogu djelovati zahtjevno za nošenje, ovi specifični modeli haljina mogu se nositi u paru s ležernim odjevnim komadima kao lagana verzija proljetne jakne. Da je riječ o vrućem modnom trendu, osim slavnih ljepotica, potvrđuje i aktualna ponuda u trgovinama high street brendova.

  • +3
Trend haljina-ogrtača na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia