FASHION GURU:

Haljina Nine Kraljić je impresivna, konačno se nemamo čega sramiti

10.05.2016 u 14:55

  • +7

Nina Kraljić

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Generalna proba za prvo polufinale Eurosonga iznjedrila je favorite, a naša predstavnica Nina Kraljić osvojila je sve svojom neposrednošću, ali i stylingom, zbog čega je postala Miss Eurosonga. Njezinom haljinom oduševljen je i naš modni kritičar Fashion Guru zaključivši da se konačno nemamo čega sramiti: Nina ima divan glas, ali i impresivnu haljinu

'Hrvatska je stvarno imala lijepih momenata na izboru za pjesmu Eurovizije, ali što su godine odmicale, srozavao se hrvatski glazbeni izričaj, pa je tako s vremenom i Lijepa Naša shvatila da je bolje ne slati neke bezvezne pjesmuljke.

Pokušali smo osvjetlati obraz Severininom 'Afrikom paprikom', ali Europa ipak nije bila zainteresirana za naš začin jer se već ionako dovoljno nagledala svojih starleta. Jedna od zadnjih šamarčina bila je Daria Kinzer, a i pokušaj s Ninom Badrić nije urodio plodom.

Nakon što smo pauzirali, što je i možda dobro jer smo polizali rane, prošlogodišnja pobjednica 'The Voicea' Nina Kraljić osvojila je gledatelje svojim glasom, tako da se ovoga puta barem što se toga tiče ne moramo sramiti, a bome ni kreacije koju nosi.

Nažalost, opet smo se odlučili na skidanje. Nekako mi se čini da to Hrvatima ide od ruke - skidamo se tko god pita, pa što ne bismo i ovaj put.

Dvoslojna haljina koju naša predstavnica nosi stvarno je impresivna. Prednji dio koji je zamišljen kao drvo izrazito je sceničan, a haljina ispod nje, koju joj moraju skinuti prateći vokali, nosi vrlo prepoznatljiv Zigmanov potpis i dobro izgleda na sceni, makar mi je plašt stvarno najbolji moment kostima.

Tri tjedna je trebalo da se napravi jedna haljina i sada znaju valjda i čitatelji da kostimografija i uljepšavanje nije lagan posao, a zamislite da imate tri dana za oblačenje 30 ljudi, čemu je i Nina lani svjedočila u showu 'The Voice'.

Želim joj puno sreće i da zabljesne kako i zaslužuje.'