FASHION GURU

Ako ste možda pomislili da se Lidija Bačić slikala u nečem ‘normalnom’ ili da je možda odjenula nešto što pokriva barem 35 posto tijela - teško. To jednostavno nije ona

  • 06.11.2020 u 14:42

  • Bionic
    Reading

    Premda je glazbena industrija jedna od najpogođenijih u pandemiji koronavirusa, atraktivna splitska pjevačica Lidija Bačić, čini se, ne zamara se previše nedostatkom koncerata. Nakon lansiranja petog studijskog albuma nazvanog 'Revolucija', Lidija se prepustila objektivu Pixsellovog fotoreportera, a njezino izdanje za fotoshooting zaintrigiralo je Fashion Gurua

    Ako ste možda pomislili da se Bačićka slikala u nečem ‘normalnom’ ili da je možda odjenula nešto što pokriva barem 35 posto tijela - teško. To jednostavno nije ona.

    • +3
    Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

    Njezine nove fotke pokazuju da i dalje preferira crnu i što manje krpica. Duge noge je malo prekrila mrežastim čarapama, a nastavak je slijedio s kožom. Minjak, topić, remenje, rukavice, sve je nabacila na sebe da bi bila još više seksi. Uopće nije upitno to je li Bačićka seksi, jer ona to jest. Atributi su svi posloženi prema dobrim mjerama, ali bila bi ona seksi i da nas iznenadi nekom odjećom koja tu i tamo pokrije malo tijela.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.