FASHION GURU:

Sandrina kreacija sasvim je OK za otvaranje WC-a i za malo se našpricati u njemu

  • 03.11.2020 u 13:35

  • Bionic
    Reading

    Predstavljanje novog projekta poduzetne pjevačice Maje Šuput koja je osmislila prvi brendirani toalet kako bi damama, kako je objasnila, pružila ugođaj ženskog raja, budoara i ambijentalnog hotspota, okupio je mnoga poznata lica između ostalih i kraljice diska Sandre Perković čiji je stajling secirao u svom stilu i modni kritičar Fashion Guru

    Da je deplasirano komentirati bilo kakav društveni događaj u ovo vrijeme, to je istina, ali uvijek se nađe koja pametna tj. oni koji misle da su pametni pa odluče napraviti party.

    Bilo da je to WC ili nekaj drugo, zar je ljudima blajh malo zakiselio mozak i ne vide što se događa? Ne, nisam jedan od onih koji misle da je korona gripa, jer koliko vidim samo su Hrvati jedino pametni na svijetu. Tako se skupila ekipa i napravila party otvorenja WC-a.

    Osim Maje Šuput tu se skupilo još pozanatih, a bljesnula je odmorena Sandra Perković. Jednostavna i već viđena kreacija nije bila loša, a i dobro se vidi u kičastom WC-u: sako prebačen preko šljašteće haljine i visoke čizme. Sandrina frizura i šminka također su u redu. Nije tu ništa senzacionalno, ali za otvaranje WC-a i za malo se našpricati u njemu, sasvim je OK.

    • +15
    Maja Šuput otvorenje toaleta u Mintu Izvor: Promo fotografije / Autor: Majushka

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.