S POTPISOM ZARE

Haljina kojoj ne mogu odoljeti street style zvijezde dobila je svoju puno povoljniju verziju

02.06.2021 u 11:40

Bionic
Reading

Nije nikakva novost da popularni high street brendovi inspiraciju za svoje kolekcije pronalaze u onima s potpisom vodećih dizajnerskih brendova današnjice, a brojnim damama omiljena španjolska Zara svoje vjerne obožavateljice sada je odlučila iznenaditi vlastitom verzijom ružičaste haljine koja je potpuno opčinila zvijezde sa svjetske street style scene

Ružičasta haljina na preklop u kakvoj su se 2019. godine tijekom Tjedana mode prešetavale jedne od najutjecajnijih zvijezdi na street style sceni djelo je brenda Rotate Birger Christensen kojeg su osnovale poznate Skandinavke, Jeanette Madsen i Thora Valdimars.

Tri godine kasnije, ovaj popularni model duge haljine zaradio je svoju pristupačnu verziju zahvaljujući Zarinom dizajnerskom timu.

Po cijeni od 400 kuna, Zarina verzija hit haljine također se ističe ružičastom bojom i sjajnim materijalom viskoze, a iako još uvijek nije dostupna u prodaji, uspjela je zaradilti veliki interes u modnim krugovima.

Poput proslavljenog modela s potpisom brenda Rotate Birger Christensen ovaj poseban model košulja-haljine ističe se laskavim dizajnom na preklop i V-izrezom dekoltea, a u odnosu na originalan model krasi ga detalj ovratnika i džepa.