FASHION GURU:

Haljina Grabar Kitarović ne laska njenoj novoj figuri, a i zgužvana je

18.10.2016 u 10:54

  • +2

Kolinda Grabar Kitarović

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoić

Bionic
Reading

Na novoj konstituirajućoj sjednici Sabora pojavila se i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je za taj dugo iščekivani trenutak odabrala ne baš prikladnu haljinu, zaključio je naš modni kritičar Fashion Guru

Nakon silnih peripetija, konačno smo dobili kakav takav Sabor, a na konstituirajućoj sjednici okupila se ekipa na čelu s našom predsjednicom. Ona je za tako velik čin, velik jer nismo imali stabilnu vladu godinu dana, odabrala ne baš najprikladniju haljinu.

Zašto neprikladnu? Pa, prvenstveno ne laska njenoj novoj figuri, a kao drugo, zgužvana je, kao da je pegla negdje drugdje, u nekoj drugoj sobi.

Haljina je, osim toga, previše sportskog kroja, a da ne govorim o ovim rukavima koji izgledaju kao da se sprema oprati posuđe. Trebala ju je možda kombinirati s nekim nakitom, narukvicama i ogrlicom. To bi diglo cijelu kombinaciju, odmah bi se dobila elegantnija nota. Naša predsjednica je ozbiljna političarka koja bi trebala paziti na svoje odjevne kombinacije.

Da se razumijemo, sretan sam što imamo tako lijepu predsjednicu koja ima osmijeh koji se pamti, ali mi je žao što i njezin stil neće biti jednako pamtljiv.