PROSLAVA STOLJEĆA STILA

H&M udružio snage s legendarnom Iris Apfel: Pogledajte sve komade iz ove uzbudljive suradnje

15.03.2022 u 11:49

Bionic
Reading

H&M-ova najnovija suradnja je glamurozan i živahan projekt nastao u partnerstvu s pravom ikonom stila - neusporedivom Iris Apfel. Kolekcija 'Iris Apfel x H&M' slavi 100. rođendan jedinstvene kreatorice stila

Iris Apfel poznata je po svojoj specifičnoj modi, žestokoj individualnosti i smjelim odjevnim kombinacijama. Ona zastupa ideju da stil i inspiracija može doći od svuda i od bilo koga bez obzira na cijenu. Inspirirana jedinstvenim pečatom Iris Apfel i više-je-više estetikom, kolekcija Iris Apfel x H&M nudi asortiman zadivljujućih komada dizajniranih za svakoga. Odjeća i dodaci stvoreni su u čast nepokolebljive neovisnosti i originalnog osjećaja za stil Iris Apfel.

  • +53
Iris Apfel x H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kolekcija sadrži razigrani miks tekstura, uzoraka i krojeva. Ključni odjevni predmeti uključuju jacquard odijelo s vezom peapod i bisernim graškom, voluminozni sako od tila s volanima te suknju i bluzu u slojevima u zadivljujućem printu cvijeta irisa. Duga nevjerojatnih, živih boja — kanarinsko žuta, smaragdno zelena, blistavo ljubičasta, živopisna tirkizna, narančasti zalazak sunca — oživljavaju odjeću. Osmišljena je i linija nakita i dodataka kako bi nadopunila garderobu. Uzimajući inspiraciju iz ljubavi Iris Apfel prema slojevitosti i naklonosti prema zdepastim statement komadima, dodaci izvlače mnoge teme, uključujući biljke, životinje i blago iz drugog svijeta.

'Mislim da je H&M nevjerojatan i apsolutni pionir u svom području – što volim! Volim raditi visoku modu po pristupačnim cijenama, što je H&M svladao!', izjavila je poznata modna kolekcija čija će se kolekcija nastala u suradnji sa švedskim high street divom u prodaji naći od 31. ožujka u web trgovini brenda.