LUKSUZNOG IZGLEDA

H&M lansirao haljinu inspiriranu nezaboravnom vjenčanicom Meghan Markle

25.01.2022 u 11:14

Bionic
Reading

Pojedine vjenčanice viđene na slavnim damama uspjele su postati kultnim zahvaljujući svom elegantnom i bezvremenskom dizajnu, a brojne od njih dugi niz godina predstavljaju glavnu inspiraciju modnim brendovima i budućim mladenkama

U novijoj povijesti, vjenčanica koja je zadobila veliku pažnju javnosti ona je s potpisom britanske dizajnerice Stelle McCartney, a koju je 2018. godine odjenula Meghan Markle na kraljevskom vjenčanju s princom Harryjem.

Zahvaljujući svojoj jednostavnosti i svježini, druga vjenčanica koju je toga dana odabrala Meghan Markle zaradila je veliku pozornost modne javnosti. Bez šlepa i dugog vea, s visokim halter ovratnikom, golih leđa i ramena, ova haljina sada je doživjela svoju pristupačnu verziju zahvaljujući švedskom modnom divu H&M.

Satenska haljina s potpisom H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Po cijeni nešto manjoj od 500 kuna, na stranicama H&M-a osvanula je haljina od satenske tkanine koja veliku sličnost s vjenčanicom Meghan Markle može zahvaliti detalju halter ovratnika, a stiže u sivoj i bež varijanti što ju čini i odličnim izborom za gošće svadbenih ceremonija u narednim mjesecima.