UKRALA POZORNOST

Gwyneth Paltrow više ne krije sijede: Prirodan izgled istaknula elegantnim izdanjem

29.08.2023 u 11:16

Bionic
Reading

Poput brojnih kolegica iz Hollywooda, Gwyneth Paltrow odlučila je prigrliti srebro u kosi, baš kao i popularnu estetiku tihog luksuza

Oskarovka i vlasnica lifestyle brenda The Goop uočena je ove nedjelje dok je sa suprugom Bradom Falchukom i 17- godišnjim sinom Mosesom večerala u popularnom restoranu Mr. Chow na Beverly Hillsu.

Tom prigodom osvanula je u još jednom elegantnom stajlingu u duhu estetike tihog luksuza, čijoj je popularnosti i sama doprinijela u travnju, kada je na suđenju zbog nesreće na skijalištu iz dana u dan servirala vrhunske kombinacije.

Popularnu estetiku na modnoj sceni ovoga puta istaknula je kombinacijom crnog bodija u kombinaciji s bijelim hlačama opuštenog kroja, čiji je visoki struk naglasila detaljem tankog crnog remena.

Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par bijelih tenisica i jednostavna zlatna ogrlica komadi su kojima je upotpunila ovaj stajling, no pažnju je više plijenila prirodnim izgledom s licem bez trunke šminke i sijedim izrastom.

Njezino potpuno prirodno javno pojavljivanje dolazi mjesec dana nakon što je britanskom izdanju magazina Vogue rekla da je 'prigrlila' starenje.

'Kao žene, želimo biti zdrave, želimo starjeti. Ta ideja da bismo trebale biti zamrznute u vremenu je tako čudna', izjavila je.

Paltrow je u spomenutom intervjuu također ukazala na 'kulturni problem' da se muškarce kad ostare poštuje kao srebrne lisice, a žene se susreću s osudama.

'Lijepo je osijedjeti [kao muškarac], ali za žene je to poput: ‘Što planiraš učiniti sa svojim borama i kožom koja stari? Definitivno postoje dvostruki standardi', zaključila je.