LIJEPA GLUMICA

Gwyneth Paltrow uoči svog 50. rođendana iskreno progovorila o starenju, opuštenoj koži i borama

23.09.2022 u 22:53

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow približava se 'okruglom' datumu te će 27. rujna proslaviti 50. rođendan no slavnu glumicu to nimalo ne zabrinjava

Gwyneth je pokazala je svoju 'opuštenu kožu' i 'bore' u kupaćem kostimu uoči svog 50. rođendana. rođendana.

Glumica, koja će ovu prekretnicu proslaviti 27. rujna, pokazala je svoju 'opuštenu kožu' i 'bore' dok je ponosno pozirala u kupaćem kostimu na crno-bijeloj fotografiji na Instagramu u četvrtak.

'Razmišljanje o prekretnici', napisala je poznata glumica pokraj fotografije.

Zvijezda 'Zaljubljenog Shakespearea' otkrila je i da osjećaj da je prošlo vrijeme, ali da je njezino tijelo sad 'manje bezvremeno'.

Objasnila je: 'Moje tijelo je mapa dokaza svih dana koji su prošli … Zbirka tragova i nepravilnosti koje zaokupljaju poglavlja. Ožiljci od opeklina u pećnici, davno posječen prst na prozoru, rođenje djeteta. Srebrna kosa i fine bore'. Gwyneth koja ima dvoje djece, kćer Apple (18) i sina Mosesa (16) iz braka s frontmenom benda Coldplay Chrisom Martinom, istaknula je da radi na borbi protiv 'nepromišljenih misli koje pokušavaju izbaciti iz kolosijeka' njezino prihvaćanje svog tijela.

  • +2
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

'Prihvaćam tragove i opuštenu kožu, bore. Prihvaćam svoje tijelo i otpuštam potrebu da budem savršena, izgledam savršeno, prkosim gravitaciji, logici, prkosim ljudskosti. Prihvaćam svoju ljudskost', poručila je dobitnica Oscara, dodajući da planira 'usporiti'..

Iako se dobitnica Emmyja pojavila u kampanji za injekcije protiv bora 2020., izjavila je kako joj se sviđa kako izgleda uoči svog 50. rođendana.

'Sviđaju mi ​​se moje bore i... sviđa mi se ono što vidim. Naravno da mogu ući u stanje uma u kojem postajem kritična o ovome i onom, ali stvarno se trudim ne činiti to. Sviđa mi se što mi je sve to ispisano na licu', objasnila je.

U ranijem je intervjuu ispričala i da voli vidjeti žene koje uopće nisu dotakle svoje lice i koje prihvaćaju svaki centimetar svoje starosti.

Inače, na svojoj web stranicu Goop lijepa plavuša povodom svog rođendana se prisjetila i kako su taj datum proslavili njezini roditelji.

'Jasno se sjećam majčinog 50. rođendana. Pretpostavljam da je to bio prvi 'veliki' rođendan koji sam mogla proslaviti s njom kao odraslom osobom. Bilo je to u 'Michaelu', zvijezdi gastronomske scene u LA-u, mjestu koje su oba moja roditelja voljela. Bili su tamo naši prijatelji za okruglim stolovima, večera je bila ukusna, pilo se dobro vino... Svi su zamoljeni da umjesto dara, daruju pjesmu. Sjećam se gromoglasnog smijeha, sretnih suza... Sjećam se moje majke pune života i radosti zbog spoja prikazane ljubavi i divnih/iskrenih/briljantnih/'neuređenih' pjesama... Sljedećeg studenog moj je otac napunio 50 godina i to je bilo sasvim drugačije. Išli smo na otok Nevis, samo nas četvero. Vrijeme je bilo loše. Bilo je sivo i neuobičajeno hladno. Moga je oca obuzelo nešto što nisam mogla artikulirati, ali sam mogao osjetiti. Rekao je da je 'dobro', ali otkrila sam da ga je nešto 'progutalo' - osjećao se utučenim, 'neusidrenim' na neki način. Bilo je uznemirujuće. Nije mogao prihvatiti prekretnicu, tu oznaku prolaska vremena. Možda je na nekoj razini znao da će to biti njegovo posljednje desetljeće. Zadivljena sam kako je za oba moja roditelja 50 izgledalo drukčije. Za moju majku to je bio vrhunac čudesnog, uspona, ljubavi, umjetnosti....Za mog oca, vrhunac tuge', prisjetila se Gwyneth.