NOVA LINIJA PARFEMA

Guccy Guilty u zavodljivom crnom izdanju

04.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Gucci Guilty i Gucci Guilty Intense predstavljaju zavodničke mirise 21. stoljeća. U ovim odvažnim, nagrađivanim parfemima mlade žene i muškarci otkrili su miris provokacije koji je izazvao potpunu ovisnost. Ovisnici o adrenalinu iz cijelog svijeta bili su uvedeni u svijet Guilty užitka

Novi, mračniji i zagonetniji Gucci Guilty Black stvara još veću auru privlačnosti oko sebe vodeći nas prema nekom novom, odvažnijem završetku. Nastavak, ali i novo poglavlje.

Gucci Guilty i Gucci Guilty Intense mirisi su ugađanja i grizodušja. U novom mirisu Gucci Guilty Black naziremo provokaciju, crnu klasiku koja obrubljuje crvenu i zelenu boju. Gucci Guilty Black Pour Femme je intenzivan orijentalno-cvjetni miris u kojem crvena boja predstavlja modernu senzualnost i vatrenost.

Gucci je podjednako poznat po svojim zeleno-crvenim prugama – koje predstavljaju 'Made in Italy' i luksuzno nasljeđe kuće Gucci. U novim parfemima crvena je boja korištena za Gucci Guilty heroinu, a zelena za nesputanost muškaraca. Bočica je nekompromisno odvažna, savršenstvo u crnome.

Gucci koristi podsvjesnu privlačnost bočice kombinirajući visoku tehnologiju i visoki stil za privlačenje kupaca. Giannini kaže: 'Htjela sam provokativan dizajn za Guilty Black, ali još uvijek postići ikonski dizajn koji će ostati zamijećen. Dodali smo crveno staklo za ženski miris i zeleno za muški kao hommage bezvremenskoj Gucci vrpci.'

Službena reklama parfema Gucci Gilty