SEKS-BOMBA ALICE

Grudi koje se ne zaboravljaju

11.06.2010 u 12:45

Bionic
Reading

Poprsje engleske ljepotice Alice Eve jedna je od glavnih tema u filmu 'Seks i grad 2', a njezine ogromne grudi oslobođene grudnjaka teško je izbiti iz glave

Plavuša vitkog tijela i ogromnih grudi san je većine muškaraca, a u 'Seksu i gradu' Alice je ulimativni muški san. Glumi Charlotteinu dadilju koja je sjajna s djecom, no jedini je problem što atraktivna dadilja ima velike grudi, a ne nosi grudnjak.

Muškarci, među njima naravno i Charlottin suprug, ne mogu a da ne gledaju u njih. Pogotovo kad joj se namoči majica ili kad veselo skakuće po livadi… Zbog toga se Carrie našalila da bi trebalo izmisliti zakon protiv zapošljavanja tako seksi dadilja.

Dok je u 'Seksu i gradu 2' dala naslutiti ljepotu svojih atributa, u filmu 'Crossing over' ih je pokazala u punoj raskoši skinuvši se do gola u ljubavnim scenama s Rayom Liottom. 28-godišnja glumica kaže da je ponosna na svoje ženstvene obline, no pokazivanje golog tijela ispred kamera prvi put u životu nije joj, kaže, bilo baš tako jednostavno.

'Nije bilo ugodno ni zabavno, ali da sad nisam snimila gole scene, vjerojatno bih bila znatiželjna i učinila to sa 50 godina. Mislim da je puno bolje to napraviti sa 24', rekla je Alice.