ČOVIK OD BEVANDE

Grdoviću prijeti odlazak u zatvor

16.11.2009 u 19:39

Bionic
Reading

Mladen Grdović mogao bi uskoro završiti u zatvoru. Zbog obiteljskog nasilja prije dva mjeseca je pravomoćno osuđen, a prema toj presudi prijeti mu osam dana iza rešetaka

Sudeći prema najnovijem incidentu, čini se da Grdović ne mari puno za pravomoćnu presudu koju je donio Prekršajni sud u Zadru, a zbog koje bi mogao završiti u zatvoru. Iako ovaj put nije bila riječ o nasilju u obitelji, Grdović je opet pokazao svoju razuzdanu narav.

Posljednji izlet dogodio se ovog vikenda u Zadru. Pijani Grdović skoro je pregazio nekoliko djevojaka pokušavajući autom izaći iz parkirališta, no srećom stradale su samo stolice na terasi kafića u koje se Grdović zaletio svojim Jaguarom.

Prije pola godine Grdović je završio u pritvoru zbog obiteljskog nasilja. Tom je prilikom u pijanom stanju razbijao po kući i prijetio supruzi Brankici, ali i svom bratu te je zaradio kaznu za kršenje javnog reda i mira od 700 kuna. Jučer je pak na Prekršajnom sudu u Zadru potvrđeno da je Grdović zbog tog obiteljskog nasilja prije dva mjeseca pravomoćno osuđen i prema toj bi presudi mogao završiti osam dana iza rešetaka ako u godinu dana opet bude nasilan u obitelji, piše Večernji list

Grdović je već godinama poznat po brojnim incidentima koje je izazivao u pijanom stanju. Prije dvije i pol godine Mercedesom 500 CL zabio u zid, a prije pet godina pod utjecajem 2,7 promila alkohola razbio je svoj 200.000 eura vrijedan crveni Ferrari zaletjevši se u betonski zid i metalni rasvjetni stup u neposrednoj blizini zadarske bolnice. Poznat je i po izvanbračnim avanturama, koje mu je supruga Brankica oprostila. Grdović, koji za sebe voli reći da je 'domaći čovik od bevande i crnog vina', neko vrijeme liječio se od alkoholizma.