VJERNA ISTOM

Grabar Kitarović nikako ne odustaje od upadljive čipke

26.05.2017 u 15:38

Bionic
Reading

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je u NATO-ovu summitu u Bruxellesu te još jednom nosila haljinu od čipke koja je očito postala njezin zaštitni modni znak

Nakon što je krajem travnja u posjetu bolnici Sestara milosrdnica odjenula crvenu čipkastu haljinu, za isti se model odlučila uoči susreta sa svjetskim vođama na NATO-ovu summitu u Bruxellesu.

Formalno izdanje u čipkastoj haljini dugih rukava i upečatljive crvene boje, hrvatska predsjednica stilizirala je cipelama u špic nijanse nude i modernom ogrlicom s detaljem pozlaćenog kruga.

  • +2
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da uistinu voli čipku, Kolinda je dokazala u nekoliko formalnih pojavljivanja, a u nedavnom susretu s portugalskim predsjednikom odlučila se za dvobojni model čipkaste haljine s potpisom njezine omiljene domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

  • +3
Kolinda Grabar Kitarović voli čipku Izvor: twitter / Autor: Marco Rubio

Vidjevši njezino tadašnje izdanje, stilist i modni kritičar tportala Fashion Guru zaključio je da ona jednostavno nije tip za tešku čipku i da bi joj svaki stilist sugerirao mekše materijale koji bi puno bolje pristajali njezinoj građi. No čini se da je kritike ne pogađaju te i dalje nastavlja po svom...