MODNA SLABOST

Predsjednica baš voli čipku: Nova haljina za susret s Trumpom

06.07.2017 u 13:17

Bionic
Reading

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uputila se u Poljsku u kojoj sudjeluje na samitu Inicijative tri mora, na kojem se susrela s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom. Za tu prigodu pojavila se u haljini omiljenog A-kroja i neizostavnoj čipki

Na sastanku Inicijative tri mora u Varšavi, koji moderira hrvatska predsjednica, okupljenima se obratio i počasni gost Inicijative Donald Trump.

Za susret sa svjetskim državnicima Grabar Kitarović ni ovaj put nije odoljela čipki i modelu haljine s potpisom svoje omiljene domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Susret Kolinde Grabar Kitarović i Donalda Trumpa Izvor: Reuters / Autor: CARLOS BARRIA

U prijašnjim susretima sa svjetskim državnicima često je odabirala kreacije upadljive crvene boje, a modnu prednost ovaj je put dala dvobojnom modelu haljine na kojoj se isticala smaragdnozelena čipka s detaljem zvonolikih rukava.

Stilist i modni kritičar tportala Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru, i sam se nedavno osvrnuo na njezinu veliku ljubav prema čipki: 'Ona jednostavno nije tip za tako tešku čipku, a bilo koji stilist bi joj sugerirao mekše materijale koji će puno bolje pristajati njezinoj građi.'

Formalno izdanje u novom modelu haljine s neizostavnom čipkom hrvatska predsjednica stilizirala je crnim cipelama u špic i nakitom u znaku moderne ogrlice s detaljem pozlaćenog kruga i visećih naušnica, kakve je uz crvenu čipkastu haljinu nosila i tijekom nedavnog NATO-va samita u Bruxellesu.

  • +3
Kolinda Grabar Kitarović voli čipku Izvor: twitter / Autor: Marco Rubio