DNEVNA DOZA VITAMINA

Gorenje predstavlja novo cjedilo za agrume

21.02.2013 u 12:45

Bionic
Reading

Vitamini koji su nam svakodnevno potrebni od velike su važnosti za naš organizam i njegov imunitet, pogotovo kada smo ekstremno izloženi zimskim virusima. Različiti sokovnici i cjedila za agrume odlični su pomagači kod svakodnevnog pripremanja vitaminskih napitaka. Da biste što jednostavnije i lakše pripremili sokove, savjetujemo vam da koristite Gorenje cjedila za agrume

Novo cjedilo za agrume Gorenje CJ 100E osigurava dnevnu dozu vitamina i vama i vašoj obitelji. Vitamini su izuzetno važni za naše zdravlje, posebno vitamin C, koji povećava snagu i podiže imunološki sustav. Kada nam padne imunitet često nas svladaju virusne infekcije, prehlade i druge bolesti. Cjedilo za agrume Gorenje CJ 100E je opremljeno motorom snage 100 W. Cjedilo se automatski pokreće odmah nakon što se prepolovljeni agrum pritisne na cjedilo. Cjedilo je opremljeno sustavom protiv kapanja koji nam pomaže zadržati radnu površinu čistom i urednom. Svi nastavci cjedila mogu se oprati pod tekućom vodom ili u perilici za posuđe. Kapanje soka nakon cijeđenja sprečava se preklapanjem lijevka prema gore. Strujni kabel ima posebno mjesto na tijelu aparata oko kojeg kabel možemo namotati i tako si olakšati pohranu i vađenje.

Započnite svoj dan zdravo i popijte čašu soka punu vitamina! Cjedilo za agrume Gorenje CJ 100E dostupno je u trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 339,00 kuna.