bella hadid

Gole grudi i bodež: Tko bi se usudio odjenuti ovu neobičnu vjenčanicu?

01.03.2020 u 17:22

Bionic
Reading

Bella Hadid prava je modna kameleonka, a tijekom vikenda to je još jednom dokazala na Pariškom tjednu mode gdje je nosila reviju Vivienne Westwood. Odvažna kreacija u kojoj je Bella bila zakopčana do grla ipak je više otkrila, nego pokrila.

Bella Hadid na reviji je nosila, između ostalog, nježnu, bijelu vjenčanicu od čipke iz kolekcije jesen / zima 2020.-2021. koja je, međutim, posve prozirna u gornjem dijelu pa su se kroz nju jasno ocrtavale grudi prelijepe manekenke.

Kombinacija potpunih opreka, u ovom slučaju ratobornosti i nježnosti, tipična je za rad kultne britanske modne dizajnerice Vivienne Westwood. Bella je tako nosila haljinu koja odiše ženstvenošću, ali je oko struka nosila bodež. Neobična i provokativna kreacija nije mogla proći nezapaženo.

  • +5
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vivienne Westwood je britanska modna dizajnerica i poslovna žena, najpoznatija po tome što je u mainstream modu unijela duh i estetiku punka. Sve ove godine ostala je vjerna svojim idejama i provokaciji. Nje ni modeli ponekad ne spadaju među one nosive svaki dan, ali gotovo su uvijek odraz njenog stava.