MARIJANA MIKULIĆ:

'Godinu dana sam vježbala da skinem suvišnih 30 kg'

27.05.2012 u 12:06

Bionic
Reading

Zvijezda sapunica Marijana Mikulić najesen se opet vraća na male ekrane. Otkrila je kako posljednje dane provodi na probama za ulogu u humorističnoj hit seriji 'Stipe u gostima'

Zvijezda sapunica Marijana Mikulić opet se vraća na male ekrane. Otkrila je kako posljednje dane provodi na probama za ulogu u humorističnoj hit seriji 'Stipe u gostima' koja se najesen vraća u HTV-ov program. Nakon što je prije nešto više od tri godine rodila sinčića Ivana, Marijana je više radila u kazalištu, no sada je vrijeme, kaže, da se malo posveti i televiziji.

Daleko od kuće

O odlasku iz glumačkog posla zbog majčinstva nije razmišljala, iako priznaje.

'Znala sam da ću se vratiti poslu, ali kada je Ivan tek rođen, kroz glavu mi je prolazilo kako je divno biti s njim i kako bih voljela da sam zauvijek uz njega. No kako je rastao, shvatila sam da je i meni dobro malo maknuti se. Sada kada se dogodi razdoblje bez angažmana postajem nervozna i jedva čekam da nešto radim', otkrila nam je 29-godišnja glumica.

Život daleko od roditelja, kada su dobili dijete, njoj i suprugu Josipu postao je prilično težak, no uspjeli su se organizirati.

'Snalazimo se na sve načine. Ivan ide u jaslice, a po potrebi uskaču razne tete koje nas spašavaju. Kada se dogodi dulje razdoblje da ga netko treba čuvati, kada je bolestan ili slično, ulete bake i doputuju u Zagreb u pomoć', sa zahvalnošću je ispričala glumica. Kaže kako se najbolje odmori kada je kod roditelja, jer oni tada preuzmu brigu o mališanu, ali nije se još usudila poslati sinčića na ferije kod bake i djeda:

'Ne mogu se još odvojiti od njega toliko. Stalno mislim da se nitko ne može tako dobro brinuti o njemu kao ja. Iako je moja mama predivna i odgojila me, uvijek mislim da ja znam najbolje.'


A brojnim će majkama primjer Marijane Mikulić vratiti nadu da se i nakon trudnoće može imati dobra figura.

'U trudnoći sam dobila gotovo 30 kilograma. Dijete je bilo normalno, nije bilo veliko, nego sam se jednostavno udebljala. No vrlo brzo nakon porođaja vratila sam se vježbanju i riješila se viška. I sve sam izgubila. Trebalo mi je oko godinu dana. Sada više nemam toliko vremena za vježbanje, pa opuštenu kožu, podočnjake i slično rješavam u kozmetičkom salonu. Volim tretmane koji nisu invazivni. Evo, danas sam bila na tretmanu čistim kisikom i prezadovoljna sam. Lice mi odmah izgleda svježije, nema bora. Nisam za neke teže korekcije, botoks i slično, ovo mi je odlično', otkrila je tajnu Marijana.