NOSI SE PERJE

Glumice zasjale u haljinama za pamćenje

14.05.2015 u 10:03

  • +4

Julianne Moore i Naomi Watts

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najvažnije face iz svijeta filma jučer su došle na svečano otvorenje festivala u Cannesu, a svi su radoznalo iščekivali što će odjenuti slavne glumice. Među njima su Julianne Moore i Naomi Watts zasigurno dame s najviše stila i dovoljno glamura za tako važan događaj

Julianne Moore i Naomi Watts za crveni tepih u Cannesu odabrale su haljine ukrašene perjem i tako se izdvojile od ostalih ljepotica koje su također nosile dizajnerske i raskošne kreacije.

Oskarovka Julianne Moore zasjala je u haljini Armani Privé. Haljina sive boje haljina ukrašena svjetlucavim kamenčićima imala je efektan detalj u obliku gornjeg dijela koji se veže oko struka ukrašenog lepršavim perjem. Seksi kroj haljine ima duboki dekolte, a 54-godišnja glumica još jednom je dokazala da zna kako se odjenuti u skladu s godinama i svejedno izgledati ženstveno i senzualno.

Sve su oči bile uprte i u prelijepu Naomi Watts, koja je također zasjala u perju. Gornji dio njezine Elie Saab Coture haljine ukrašen srebrnim šljokicama vrlo je ženstven zahvaljujući malim rukavima i otvorenim leđima, a raskošni donji dio prekriven perjem plijenio je pozornost. Uz savršeni make-up i frizuru, glumica je stavila ruke u džepove i ponosno pozirala.

Obje su dame na crveni tepih u Cannesu donijele dašak holivudskog glamura i oduševile svojim efektnim modnim odabirima.