čarobna večer

Glamurozno i raskošno: Nova modna priča Hippy Gardena ostavlja bez daha

22.12.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Jedan od naših najpopularnijih modnih brendova u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade održao je svoju ekskluzivnu modnu reviju za 2024.

Nova revija pod nazivom 'It All starts with a choice' odvila se u impresivnoj atmosferi dvorane zagrebačkog hotela koja je odisala modnom profinjenošću Hippy Gardena.

Na inspirativnoj večeri uzvanici su sjedili uzduž dva duga raskošno dekorirana stola. Stotine mirisnih svijeća i niski dim uokrug cijele dvorane upotpunili su ovaj ambijent, a Hippy Garden je prikazao svoju dobro znanu snažnu i urbanu modnu ženu.

Još davne 2015. godine dizajnerica Đurđica Vorkapić je pokazala jedinstvenu viziju modnog stvaralaštva, a upravo je ta vizija činila i okosnicu modne revije koja je mahom nastala kao inspiracija svoje prethodne couture kolekcije 'Marquise Maestozo' prikazane baš u prosincu u istoj dvorani davne 2015.

  • +13
Hippy Garden kolekcija 2023. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Tom prigodom je na oduševljenje svih ušetao bijeli konj, a sada na vrlo emotivan način uz taktove bezvremenske pjesme Imagine, Johna Lennona vrhunac kolekcije je zaokružio model u predivnoj izuzetno slojevitoj bijeloj haljini.

‘Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup’, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Predstavljena kolekcija je u cijelosti prožeta trajnim glamurom i nezaobilaznim hipijevskim štihom. Neki od najupečatljivijih voluminoznih lookova uključivali su duge haljine izrađene s autorskim printom na organdi materijalu, svili i umjetnoj koži. Poštujući kod brenda naglasak je na modele koji prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku, dok su tkanine bogatih tekstura s naglašenim volumenom u baznim crnim tonovima besprijekorno ukomponirani u cijelu kolekciju.

Poseban romantičan moment upotpunio je ručno izrađen nakit od sjajnih crnih perli i brušena kamenja sa rukavicama izrađenih od umjetne kože. Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.

Sve prikazano publici bilo je više nego dovoljno da izazove oduševljenje svih gostiju koji su uživali u ovoj nesvakidašnjoj modnoj reviji.

Izvor: Društvene mreže