'Zajedno možemo sve'

Hippy Garden novom kampanjom pomaže stradalima u Petrinji i okolici

17.02.2021 u 16:00

Bionic
Reading

Dobra djela u svakom kutku Lijepe Naše za potresom pogođenu Sisačko-moslavačku županiju ne prestaju. Uznemirena scenama iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta, dizajnerica Đurđica Vorkapić našla je način na koji ujedinjeni Hrvati mogu pomoći svom 'ranjenom dijelu Hrvatske'

'Potres je brojnim obiteljima oduzeo dojmove, neki su ostali bez svega. Njihove potresne priče su me potaknule na osmišljavanje nečeg što bi im moglo pomoći. Veliku pažnju smo posvetili procesu izrade tako da je i najsitniji detalj ovih proizvoda proizveden u Hrvatskoj', poručuje dizajnerica. U želji da dodatno pomogne stradalima osmislila je niz Hippy Garden jedinstveni set proizvoda s humanitarnom porukom. Naime, svatko tko ih kupi podržava donaciju potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije.

Među njima je higijenska torbica za masku za lice jedinstveni je proizvod na tržištu, izrađen od certificiranog medicinskog materijala koji se koristi u operacijskim salama. Vodootporna i antibakterijska torbica u potpunosti je proizvedena u Hrvatskoj po najvišim europskim zdravstvenim standardima.

Tu su i maska za lice izrađena je od 100 % pamuka koja je preiva u perilici za rublje te torba za svaki shopping izrađena od podatnog kepera i preklopljena stane u svaku torbicu. 'Kako bi vodili računa o okolišu uz ovu smart torbu možete reći zbogom plastičnim vrećicama', poručuje Đurđica Vorkapić koja uskoro plasira još niz prizvoda - kišobrane te ručnike za plažu.