AKTIVNA TRUDNICA

Gisele ne želi znati spol djeteta

26.09.2009 u 09:44

Bionic
Reading

Najbolje plaćena manekenka na svijetu Gisele Bündchen tvrdi da još uvijek ne zan spola djeteta, ali i da ne planira saznati sve dok ne rodi

'Odlučili smo da ne želimo znati. Znat ćemo tek kad se rodi u prosincu', izjavila je zgodna manekenka koja i s trudničkim trbuščićem izgleda jednako zanosno.

'Želim proživjeti emociju saznanja je li dječak ili djevojčica', rekla je manekenka koja je za svaki slučaj nakupovala odjeću za bebu.

Budući da reklamira sandale u rodnom Brazilu rekla je da je već sačuvala najljepše šarove u najmanjim brojevima. 'Imam najmanje brojeve jer sam ih sačuvala misleći da bi ih moja curica, ako je jedan dan budem imala, voljela nositi. Verzije za bebe su stvarno preslatke', rekla je Gisele koja je u šestom mjesecu trudnoće.

Trbuh lijepu trudnicu je nije usporio, pa još uvijek puno putuje zbog humanitarnog rada kojim se bavi, a sljedeći bi mjesec trebala dobiti i dozvolu za pilotiranje helikopterom.

'Nastavit ću putovati, ali moj je dom sad u Bostonu', kaže Gisele koja se tamo preselila iz New Yorka kako bi bila bliže suprugu, Tomu Bradyju, igraču američkog nogometa koji igra za tamošnje New England Patriotse.