NAJBOGATIJA MANEKENKA

Gisele Bündchen – prvi supermodel s milijardom u džepu?

05.06.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Osim što izgleda apsolutno nevjerojatno, vodi sretan obiteljski život sa sinčićem i mužem Tomom Bradyjem, Gisele Bündchen mogla bi postati prva manekenka s milijardom u džepu

Magazin Forbes nedavno je proglasio Gisele Bündchen najbolje plaćenom manekenkom na svijetu, a čini se da je lijepa Brazilka na najboljem putu da postane prva milijarderka u tom poslu.

Osim što je angažirana kao zaštitno lice Versacea i Diora, 30-godišnjakinja itekako ima smisla za biznis. Ima vlastitu liniju nakita, 'zelene' kozmetike, donjeg rublja i sandala.

Magazin Forbes nahvalio je i njezin osjećaj za ulaganje u nekretnine. Gisele, naime, između ostalog posjeduje jedan hotel na jugu i jedan na sjeveroistočnoj obali Brazila te raskošne vile u Costa Rici i Brentwoodu, Kaliforniji. Posljednje imanje (i to bez kuće) kupila je zajedno s mužem za 11 milijuna dolara, a navodno će potrošiti još 20 milijuna za izgradnju i uređenje.

Forbes spekulira da bi Gisele uskoro mogla postati ne samo prvi supermodel milijarderka, već i prva Brazilka koja je stekla toliko bogatstvo.