MODNO USKLAĐENI

Gigi Hadid i Bradleyja Coopera osvojila posebna verzija hit tenisica godine

27.10.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Holivudski glumac i redatelj nastavlja podržavati svoju novu odabranicu, manekenku Gigi Hadid, noseći komade s potpisom njezinog modnog brenda Guest in Residence

Ovog četvrtka zvijezda filma 'Mamurluk' fotografirana je s posebnim modelom najpopularnijih tenisica godine - adidasovih sambica.

Njegov odabir činila je verzija u kombinaciji kraljevsko plave i zlatne boje stvorenih posebno za otvaranje trgovine brenda Gigi Hadid u njujorškom NoHou.

Spomenutim modelom zaokružio je casual kombinaciju tamnoplavih hlača i ružičaste majice, a u njihovom nošenju pridružila mu se i Gigi.

Američka 'it' djevojka primijećena je 5. listopada u istom modelu tenisica, koji je uparila s plavom bejzbol kapom New York Yankeesa, sivim prugastim blejzerom, crnim kratkim topom i hlačama.

'Kada vidite ovu kombinaciju boja, znate da je riječ o posebnom paru. Dobre tenisice su modni pečat, kao i dobar džemper', izjavila je Hadid o ovoj verziji popularnih sambica na prošlotjednom otvaranju vlastite modne trgovine u New Yorku.

Osim toga, ova verzija sambica nije dostupna u prodaji, što znači da ih je američka 'it' djevojka vjerojatno poklonila Cooperu koji je već imao priliku podržati svoju novu odabranicu u ulozi dizajnerice.

Sredinom listopada na ulicama New Yorka ugledan je u kariranoj radnoj košulji s potpisom Giginog brenda Guest in Residence koja se nalazi u prodaji po cijeni nešto višoj od 600 eura.