DI SI, RAFO?

Gdje su i što danas rade nekadašnji farmeri?

13.06.2013 u 21:25

Bionic
Reading

Bivši farmeri snašli su se i nakon šoua te vode uspješne karijere i imaju sretne privatne živote

In Magazin doznaje da je pobjednik druge sezone Mario Mlinarić otvorio fitnes centar te je oborio nekoliko svjetskih rekorda. Pobjednik treće sezone Kristijan Rahimovski i dalje je uspješan glazbenik te je objavio i hit singl s Denisom Dumančićem. Otac je dvojice dječaka, David ima pet, a Filip četiri godine.

Rafo je mnoge osvojio svojim veselim karakterom i nasmijanim licem.

Rafael Dropulić Rafo isto je jedan od pobjednika popularnog šoua. Rafo se i dalje bavi glazbom, no živi povučeno i rijetko se pojavljuje u javnosti. Nakon Farme, u listopadu 2010. se oženio.

Na Farmi je bila i pjevačica Ivana Marić, prije pet godina. U međuvremenu je postala supruga i mama kćerkice, a izdala je i novi album. I Daniel Popović objavljuje album nakon deset godina.

Neki farmeri sasvim su promijenili zanimanja. Bivša manekenka Petra Maroja danas je menadžerica fitnes centra, bivši boksački prvak Stipe Drviš napustio je profesionalni boks, otvorio lokal, oženio se, a postao je i otac. Stefan Lupino posvetio se svojim umjetničkim djelima te je prestao fotografirati golišave starlete.

S Farme su potekle i dvije ljubavne priče. Prva je između pjevača Josipa Ivančića i bivše manekenke Jelene Bosančić. Par se zaljubio na Farmi, zatim su se vjenčali i dobili sina Tomu.

Osim njih, sretni su i bivši mister Dino Bubičić i misica Ivana Paris koju su dobili sina Leonida.