UTJEHA SLAVNIH

Gdje se zvijezde oporavljaju od ljubavnih prekida

25.02.2010 u 07:27

Bionic
Reading

Nedavna ljubavna afera kapetana Chelseaja i engleske nogometne vrste Johna Terryja u sjeni je ostavila podatak da je njegova prevarena supruga Toni Poole potražila utjehu u toplom pijesku, plažama i luksuzu Dubaija. No ona nije prva iz svijeta poznatih koja je nakon burnog prekida otišla na odmor i sve to odlučila podijeliti s paparazzima

I dok obični smrtnici utapaju tugu nakon bolnog prekida u alkoholu ili se uz ritmove tugaljive glazbe guše u ogromnim količinama slatkiša, mnogi iz svijeta poznatih odluče prevladati ljubavne nedaće na potpuno drugačiji način - odaberu hotel iz snova na nekom egzotičnom mjestu da bi svoju muku preboljeli sa stilom. Uz malo sreće, tijekom luksuznog odmora upast će i u objektiv nekog paparazza kako bi cijelom svijetu pokazali da prekid nije najgore što im se dogodilo u životu.

Pa ako ste se ikada zapitali gdje se slomljena srca najbolje liječe, pogledajte na kojim mjestima to rješavaju osobe iz svijeta slavnih.

Cheryl Cole je nakon prvog prekida s engleskim nogometašem Ashleyjem liječila rane u tajlandskom Trisara Resortu
Trisara Resort, Tajland

Atraktivna pjevačica Cheryl Cole se uputila u Tajland nakon što je javnost saznala sve o seksualnim aferama njezinog supruga, engleskog nogometaša Ashleyja koji je upropastio brak slanjem golišavih fotografija manekenki Soniji. Odlučila je provesti vrijeme s prijateljicama iz benda u Phuketu, gdje nije propustila priliku pred objektivima pokazati kako dobro izgleda na plaži. Trisara Resort, u kojem su odsjele, pružio im je smještaj u vilama s pogledom na more okruženim bazenima i privatnim vrtovima. Uživati su mogle i u spa centru, ekskluzivnim satovima joge te jahti namijenjenoj kruženju po okolnim otocima.

Havajski Grand Wailea Resort u kojem je ljubavne jade liječila Lindsay Lohan
Grand Wailea Resort, Havaji

Kada je Lindsay Lohan nakon nekoliko prekida konačno okončala svoju lezbijsku vezu sa Samanthom Ronson, sa sestrom se uputila na Havaje da bi, pogađate, u bikiniju pozirala na plaži. Privlačna je glumca odabrala Grand Wailea Resort s više od 160 tisuća kvadrata parkova, golf terenima, brojnim bazenima i čak šest restorana. Najbolja plaža na otoku, tek nekoliko koraka od hotela, bila je idealno mjesto da se okuša u surfingu prije nego što sa sestrom ode na jedan od luksuznih spa tretmana.

Reethi Rah, Maldivi

Nasmiješene fotografije s Barbadosa snimljene ove zime gotovo su nas natjerale da zaboravimo ne tako davne ljubavne jade Sienne Miller i Judea Lawa. Poklonici žutih stranica pamte i trenutke kada je razočarana Sienna tražila utjehu na Maldivima odsjevši u luksuznom odmaralištu, točnije vili na vodi Reethi Rah. No more i sunce nisu jedino u čemu je mogla uživati. Osim u tretmanima ljepote i gurmanskim restoranima na plaži, plavokosa je zvijezda, navodno, provodila dane uživajući u masažama i egzotičnim koktelima. Kada joj je i to dosadilo, mogla je kratiti vrijeme na jednoj od 12 plaža ili 40 bazena, tradicionalnoj maldivskoj barci ili luksuznoj jahti uz kavijar i šampanjac.

Es Vive, Ibiza

Ne žele sve zvijezde liječiti ljubavne jade u samoći, a to najbolje pokazuje britanska starleta Katie Price, umjetničkog imena Jordan, koja je kao idealno mjesto za odmor odabrala Ibizu, najpoznatiji europski partijanerski otok. Prsata Katie smjestila se u hotelu namijenjenom isključivo odraslima pod nazivom Es Vive, prepoznatljivom po neonskom osvjetljenju i uređenju u stilu art decoa, a gosti se u njemu mogu provoditi i u relaksirajućem bazenu te restoranu koji poslužuje azijsko-mediteransku kuhinju, prije nego što svrate na piće u popularni bar Smirnoff Experience.

The Little Nell u Aspenu pomogao je Kate Hudson da prebrodi ljubavni brodolom
The Little Nell, Aspen

Baš kao i Katie Price, nježna holivudska ljepotica Kate Hudson za prvi odmor slomljenog srca nije odabrala neko egzotično mjesto, već svoj omiljeni Aspen. Nakon prekida s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, poznatim i kao A-Rod, Kate se prije Božića uputila na skijanje sa sinom, majkom Goldie Hawn i njenim partnerom Kurtom Russellom. U svom najdražem hotelu The Little Nell odsjela je da bi uživala u zimskim radostima, ali i šopingu i druženju s ostalim celebovima koji provode zimske blagdane u Aspenu.