ZANOSNA NJEMICA

Gdje se pojavi zanosna Claudia Schiffer, svi padaju u drugi plan

19.09.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Iako se rijetko može vidjeti u javnosti, supermodel Claudia Schiffer sve je zadivila pojavom na londonskoj premijeri filma 'Kingsman: Zlatni krug'

Kao podrška suprugu, filmskom redatelju Matthewu Vaughnu, slavna Njemica pojavila se na premijeri novog nastavka filma 'Kingsman' zasjenivši mnoštvo zvjezdanih uzvanica.

Kao jedna od najuspješnijih manekenki 90-ih, Claudia je vješto pozirala okupljenim fotografima na crvenom tepihu, a svečano izdanje kreirala je minijaturnom prugastom haljinom s mrežastim detaljima na ramenima.

Riječ je o kreaciji s potpisom modne kuće Balmain, a njezin dizajner Olivier Rousteing prošle godine lansirao je modnu kampanju u kojoj su, uz Claudiju, glavne zvijezde bile supermodeli Cindy Crawford i 'crna pantera' Naomi Campbell.

  • +3
Cindy, Claudia i Naomi za Balmain Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izazovnom haljinom s detaljem bijelih prugica Claudia je vješto istaknula beskrajno duge noge u crnim grilonkama i lakiranim cipelama s minijaturnom potpeticom, a po pitanju modnih dodataka odlučila se za decentnu ogrlicu, upečatljiv model narukvice i maštovitu torbicu clutch.

  • +9
Claudia Schiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se davno oprostila od modnih pisti kako bi se posvetila majčinstvu, Claudia i dalje fascinira izgledom kojim je uspjela zasjeniti mnoštvo ljepotica na crvenom tepihu londonske premijere filma 'Kingsman: Zlatni krug'.