MA KAKVE GIGI I KENDALL

Cindy, Claudia i Naomi vratile se u velikom stilu

08.01.2016 u 10:39

  • +3

Cindy, Claudia i Naomi za Balmain

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Dizajner modne kuće Balmain Olivier Rousteing novom je kampanjom iznenadio modni svijet. Umjesto it cura današnjice Gigi i Belle Hadid ili Kendall Jenner, najnoviju Balmainovu kampanju za proljeće i ljeto 2016. krase dobro poznata lica jedinih pravih supermodela: Cindy Crawford, Claudije Schiffer i Naomi Campbell

Po dobrom starom običaju, Balmain je lansirao kampanju preko Instagrama s hashtagom #thisisHISTORY, a crno-bijele fotografije snimio je legendarni fotograf Steven Klein. Na njima tri supermodela u 40-ima (Cindy idući mjesec puni 50, a Naomi i Claudia imaju 45 godina) poziraju u Balmainovim pripijenim kreacijama i izgledaju jednako dobro kao i u danima najveće slave.

Tridesetogodišnji Balmainov dizajner za američki Vogue rekao je kako kampanja obilježava novo poglavlje za brend koji se vraća svojim korijenima.

'Osjećao sam se kao da sanjam kad sam gledao snimanje jer sam odmah znao da će to biti nešto što nikad neću zaboraviti. Radeći s njima, shvaćaš da je to potpuno drugačije od rada s današnjim modelima. One tako dobro poznaju sebe i njihova karijera je nevjerojatna. Predobro poznaju svoja tijela i kreću se u isto vrijeme kao i kamera. Steven ih također dobro poznaje, tako da smo imali odličnu sinergiju', rekao je oduševljeni Rousteing.