LJETNI PLANOVI

Gdje ljetuju Tončica, Antonija, Daniela i Iva?

16.07.2013 u 11:43

  • +5

Gdje ljetuju naše ljepotice?

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Neki se već brćkaju u plićaku, a neki križaju dane do godišnjeg odmora gdje će puniti baterije, uživati u suncu i moru daleko od zaposlene i vruće metropole. Tatjana Jurić, Tončica Čeljuska, Daniela Trbović, Ivana Banfić i druga poznata lica otkrila su nam svoje planove za ljetovanje

Antonija Blaće toliko je željna odmora da bi, kako kaže, otišla u Tunguziju i to bez telefona, no na godišnji će ipak u rodni Šibenik i na Pelješac, a ostalo je improvizacija. 'Sad sam već u fazi da bih otišla u Tunguziju, samo da nemam telefon i da me nitko ne može dobiti', otkrila nam je Antonija. No ljetni odmor provest će na našoj obali s dečkom Hrvojem, a neće propustiti Terraneo. Osim toga, planira posjetiti i brod prijatelja Ivice.

Tatjana Jurić uživat će izvan granica Lijepe Naše. 'Frendica već godinama ljetuje u Crnoj Gori, u Boki Kotorskoj, jer tamo ima obiteljsku kuću gdje se svake godine skupi cijela ženska ekipa barem na tjedan dana. A mislim i da je dobra prilika za Grčku, s obzirom na to da su cijene pale zbog ekonomske situacije pa ću možda nešto i uplatiti', rekla je Tajči koja na plaži ne želi biti žrtva mode.

'Ne znam što žene nose u torbama za plažu. Dovoljno mi je da imam ručnik oko vrata, sunčane naočale. Volim modnu komociju', rekla je radijska voditeljica.


HTV-ova voditeljica Daniela Trbović nedavno je izjavila kako se zbog financijske situacije njoj i sinu Lovri ove godine smiješi Mrežnica, no ipak nam je rekla kako će si priuštiti ljetovanje tamo gdje već tradicionalno odlazi svake godine. 'Žao mi je što moram razbijati neke iluzije jer sam s televizije, ali ja ipak živim samo od plaće kao samohrani roditelj i imam stambeni kredit, tako da sam u debelom minusu, a zbog ljetovanja ću otići u još veći minus, ali nešto ću iskombinirati. Lovro i ja smo i ove godine izabrali Brijune jer je tamo najbolji omjer uloženog i dobivenog', rekla nam je.

Ivana Banfić nakon ljetnog kampa u Pakoštanima ovo ljeto odrađuje dogovorene koncerte, završava album, a čeka je i nastup na festivalu u Herceg Novom. U kolovozu planira godišnji odmor s obitelji na Mljetu.

'Mjesec dana je idealno za godišnji. Bila sam prije pet godina mjesec dana u Indiji i to je prvi put da sam bila toliko dugo na odmoru. Ali to je pravi godišnji na kojem se uspiješ opustiti i upiti atmosferu mjesta u kojem boraviš', rekla nam je Ivana dodajući kako će Indiju svakako posjetiti opet, i to u siječnju iduće godine.

Nevena Rendeli za odmor bira obitelj i prijatelje, uglavnom one koji je ne umaraju. 'Još uvijek ne znam gdje točno, ali Pirovac gdje imamo kuću je siguran, dalje ćemo vidjeti. Gotovo je svaki odmor idealan, pogotovo onaj koji traje. Ali ajmo reći da su ljetni odmori na moru my cup of tea, još ako je u pitanju malo naseljen otok, odmor zagarantiran.'

Novinarka Tončica Čeljuska s kćerima i dečkom Antom Tonijem Ramljakom uživa u Baškoj Vodi i na Visu.

RTL-ova novinarka Antonija Mandić i ove godine spaja ugodno s korisnim pa će za početak svog odmora osam dana uživati u Umagu. 'Prvo odlazim na ATP Umag, ali još razmatram što ću nakon toga jer imam dosta opcija', kaže Tonka.

Petra Maroja od početka kolovoza pa iduća tri tjedna imat će pravu ljetnu turneju. Uživat će u Poreču, Dubrovniku, Hvaru, Rabu, ali i rodnom Zadru kada će svratiti i do omiljenih Kornata.

Atraktivna manekenka Iva Jerković još uvijek je vjerna hrvatskoj obali. 'Definitivno ću ići do Nina. Onda ću otići s frendicama negdje, ali Nin mi je klasika', rekla nam je Iva Jerković koja voli naše more jer je najčišće u svijetu.