KARIJERA U HRVATSKOJ

Franka Batelić odustaje od Amerike

  • Autor: Studio/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.05.2012 11:56
  • Objavljeno 11.05.2012 u 09:43
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Mlada i perspektivna pjevačica Franka Batelić nakon školovanja u Americi odlučila se vratiti kući i baviti se glazbenom karijerom na domaćem terenu

Nakon godinu dana studija na prestižnom fakultetu Berklee Colege of Music, Franka Batelić vraća se kući jer kaže da je doma najljepše.

'Ipak želim graditi karijeru u Hrvatskoj, sada sam jača, sigurnija u sebe i u svoju glazbu', javila se Franka iz Bostona za Studio, a za dva tjedna trebala bi doći u Zagreb.

Na poslovnom planu Franka sprema dva nova singla, jedan za strano i jedan za domaće tržište. Tako će za strano tržište pripremiti nasljednika hita 'On fire'. U Americi se zaljubila u elektronsku glazbu pa nove stvari radi u žanru popa i modernoj house produkciji. Jedva čeka da se zaključa u studio s Borisom Đurđevićem i prione na posao.

Tijekom boravka u Americi najviše je nedostajala svom dečku Luki Tomašu i roditeljima kojima je zahvalna zbog bezrezervne podrške. Od mame je već naručila da je kod kuće dočeka omiljeno jelo - škampi na buzaru. Kaže da je upravo hrana jedna od bitnijih stvari koje joj nedostaju u Americi.

Boston je super studentski grad s mnogo događanja i stvari za vidjeti i posjetiti. Ipak, nisam sigurna bih li mogla živjeti ovdje dugoročno', priznala je Franka, veseleći se povratku u Hrvatsku. Najviše joj smeta to što je društveni život sasvim različit, a ona voli izlaske, zabave i višesatno ispijanje kavica.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!