DALA SI JE TRUDA

Franka Batelić izredala pet fantastičnih stajlinga i utjelovila glavne likove najgledanijih HBO serija

11.03.2022 u 18:08

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić dala si je zadatak uskočiti u pet likova najpopularnijih serija koje se trenutno prikazuju na HBO streaming servisu. Maštoviti, kreativni i vrlo uvjerljivi stajlinzi za svaku su pohvalu

Nova Instagram snimka oduševila je brojne pratitelje Franke Batelić koja se potrudila dočarati nam svojih top pet serija koje prati na HBO-u. Prihvatila je zahtjevan izazov te svojim stajlinzima i frizurama iskopirati neke od likova iz popularnih serija.

'Outfit challenge!!! Prije isteka vremena pogodite iz kojih serija i filmova s nove streaming platforme HBO Max smo moj styling tim i ja rekreirali outfite. Sve naslove iz videa, ali i mnoge druge možete gledati kada se registrirate na www.hbomax.com’, napisala je ispod videa.

Prvi stajling uključivao je satensku slip haljinu i kaftan istog materijala uz visoke platforme, remen i dizajnersku torbicu. Bilo je ovo njezin prikaz Carrie iz 'Seks iz grada' odnosno nastavka serije koji dolazi pod naslovom 'I tek tako'.

Nakon toga uskočila je u buntovno izdanje kako bi iskopirala tinejdžerke iz hit serije 'Euforija', druge najgledanije serije na HBO-u.Poderane čarape, traper minica, robusne čizme odličan su prikaz glumaca iz serije.

Potom se stepenicama svog moderno opremljenog doma spustila u 'Matrix' izdanju. Crna perika, kožni baloner, kombinezon i čizme uz odgovarajuće naočale bile su pun pogodak.

Franka je odlučila uskočiti i u kraljevsko izdanje, kako bi nam dočarala likove iz serije 'Igre prijestolja', a za zadnji stajling ostavila je strogo poslovno izdanje. Plavo odijelo, poslovna kožna torba i plava perika bob frizure zapravo su bili prikaz serije 'Nasljeđe'.

Cijeli izazov i odlični stajlinzi dobili su samo pohvale od brojnih Frankinih pratitelja na društvenim mrežama.

  • +13
Albina i Franka na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL