oduševila je sve

Franka Batelić pokazala je fantastičnu modnu kombinaciju, ali i fantastično uređen kutak svog luksuznog doma

10.03.2022 u 17:42

Bionic
Reading

Naša pjevačica i supruga Vedrana Ćorluke na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije usko vezane za nastupe i poslovne angažmane, no ponekad obožavatelje oduševi i pokojim prizorom iz privatnog života. Njezina najnovija objava otkriva fantastičan kutak njezinog luksuznog doma, ali i ništa manje fantastičan stajling

Rijetko koja objava Franke Batelić na društvenim mrežama može proći neprimijećeno, a kada uključuje detalje iz njezinog luksuznog zagrebačkog doma i sjajan stajling, nemoguće je da prođe ispod radara.

Odjevena u kratku haljinu snažne ljubičaste boje te upečatljive smaragdno zelene sandale podebljanih potplata, Franka je pozirala na stepeništu svoje luksuzne zagrebačke vile. Pažnju je privlačila i besprijekorna šminka i frizura te malena chic torbica ukrašena resama. Frankin sjajan izgled odmah je privukao pažnju njezinih prijatelja i obožavatelja, a mnogi nisu propustili pohvaliti je u komentarima. Matiji Vujici tako su za oko zapele sandale, Nina Badrić ostavila joj je emotikon srca, a Ella Dvornik i Nika Turković emotikonom vatre dale su joj do znanja kako je svojim stajlingom užarila društvene mreže.

No, osim sjajnog stajlinga na dvije obavljene fotografije za oko zapinje i samo mjesto na kojem su snimljene. Naime, Franka pozira na pomno uređenom i upečatljivom stubištu luksuzne vile u Zagrebu u kojoj živi njezina tročlana obitelj. Naime, Franka je već ranije znala objaviti fotografije na kojima pozira na stepenicama koje s jedne strane imaju i skulpturalne dekoracije, Frankina minimalistički uređena kuća već je izazvala lavinu oduševljenja.

Franka Batelić - Dora Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Podsjetimo, nova obiteljska kuća u kojoj Franka živi sa suprugom Vedranom Ćorlukom i sinčićem Viktorom smještena je na jednom od brežuljaka, iznad poznatog zagrebačkog trga, a stručnjaci procjenjuju da je riječ o zdanju vrijednom barem 15 milijuna kuna. Kuća se prostire na 1553 četvorna metra, a estradno-nogometni par uselio se prošle godine, a sada u potpunosti uživaju u zajedničkim trenucima. Naime, naš nogometni reprezentativac u Rusiji je živio devet godina gdje je igrao za tamošnji klub Lokomotiv, a nedavno se vratio kući za stalno pa je sretna obitelj je od nedavno ponovno na okupu.