ponosna na sebe

Franka Batelić priznaje svima: 'To je ono za što živim'

23.02.2022 u 11:55

Bionic
Reading

Naša pjevačica i supruga Vedrana Ćorluke još je pod dojmom proteklog vikenda i hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, što joj je, kako je izjavila, bilo najdraži projekt do sada

Na nedavno održanoj Dori, Franka Batelić našla se u novoj ulozi - voditeljice hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije - i tu je ulogu, složili su se mnogi, sjajno odradila. Hrvatska pjevačica i sama je predstavljala Hrvatsku na izboru za pjesmu Eurovizije 2018. godine sa skladbom 'Crazy'.

Dok su se prebrojavali glasovi i čekali rezultati ovogodišnje Dore, Franka je zapjevala s Albinom Grčić najuspješnije pjesme u povijesti ovoga natjecanja, a nakon vikenda imala je potrebu zahvaliti svojim suvoditeljima Dušku Ćurliću i Elizabeti Brodić i timu koji je stajao iza projekta te naglasiti kako kao mala nije mogla ni sanjati da će je jednog dana voditi, a uz to i pjevati i plesati u tom televizijskom spektaklu.

Franka Batelić - Dora Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Onima koji je prate na društvenim mrežama pokazala je još jednom snimku svog pjevačkog nastupa uz Albinu te je taj video popratila riječima: 'To je ono za što živim.' Na Instagramu je u storiesima pokazala fotografije zimskog ugođaja, pa se može pretpostaviti da se Franka sa svojim dečkima, suprugom i sinom otišla odmoriti i napuniti baterije za predstojeće poslovne pothvate.