baš svi se dobro zabavljaju

Raste uzbuđenje uoči večerašnje Dore, Franka Batelić podijelila fotografije s generalne probe

19.02.2022 u 15:34

Bionic
Reading

Brojimo posljednje sate do ovogodišnje Dore koja će održati večeras u 20 sati u dvorani 'Marino Cvetković' u Opatiji. Već nekoliko dana su izvođači tamo, druže se, pripremaju nastupe i vlada dobro raspoloženje

Pripremaju se i voditelji, Duško Ćurlić, Elizabeta Brodić i Franka Batelić. Svi oni, uz izvođače, čekaju svoj trenutak kada će izaći na pozornicu i zablistati.

Franka Batelić nedavno je na svom Instagram storyju podijelila i nekoliko fotografija s generalne probe:

"Vidimo se Dora, ljubav", napisala je Mila Elegović još jučer uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Podsjetimo, Mila (51) će večeras nastupiti prva s pjesmom 'Ljubav'. Publici želi pokazati što može i zna. Medijima je ranije ispričala kako se do sada borila s različitim predrasudama zbog svog, kako je i sama rekla, piskutavog glasa, no to ju nije obeshrabrilo, rekla je uoči svoga nastupa.

"Uspješna zbog njih", napisala je Ella Orešković, kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, oglasivši se na Instagramu uoči gala večeri u Opatiji.

Inače, Ella (22) danas će nastupiti 12. po redu s pjesmom 'If you Walk away'. Ovo će joj biti drugi nastup na Dori. Na prošlogodišnjoj manifestaciji predstavila se pjesmom 'Come this Way' i zauzela deveto mjesto. Kasnije se žalila na stres prije nastupa, a hoće li ga ove godine prevladati - ostaje za vidjeti.

Večeras će nastupiti i Mia Negovetić (19), i to druga po redu s pjesmom 'Forgive me (oprosti)'. Ovo će joj biti već treći nastup na Dori. Podsjetimo, prošle godine osvojila je treće mjesto s pjesmom 'She's Like A Dream', a godinu prije s pjesmom 'When it Comes to You'. Njezino ime kruži kao favorit ovogodišnje Dore, no Mia se svejedno ničemu ne nada. Ide se zabaviti i upoznati nove kolege.

- S jedne strane sam jako sretna zato što je publika prepoznala moju pjesmu, a s druge strane ne želim nikoga razočarati. Zato se nikada ne nadam ničemu, idem se zabaviti i upoznati nove kolege - ispričala nam je Negovetić u intervjuu.

Nastupit će na Dori i Marko Bošnjak (18), treći po redu. Na Instagramu je podijelio 'karticu' sa svojim imenom i prezimenom, rednim brojem nastupa te pjesmom koju će izvesti. Marku će ovo biti prvi nastup na Dori, a izvesti će pjesmu 'Moli za nas'. Već je sada veliki favorit, govori se, a proslavio se pobjedom u showu 'Pinkove Zvezdice'.

- Spreman sam i na pozitivne i na negativne reakcije. Planiram svaku konstruktivnu kritiku uvažiti, svaku pohvalu i dobar komentar osjetiti i pretvoriti u motivaciju za daljnji rad. Negativnih komentara uvijek je bilo i bit će, a ono što je moja dužnost jest da se fokusiram na rad na sebi i svojoj glazbi tako da me negativni komentari pretjerano ne brinu - izjavio je u nedavnom intervjuu za Večernji list.

"Posljednje pripreme u tijeku", napisala je Tina Vukov uz fotografiju koju je objavila na Instagram Storyju.

Tina (33) će nastupiti sedma po redu s pjesmom 'Hide out'. Ovo će joj biti peti nastup na Dori. Podsjetimo, prvi put nastupala je 2004. sa Matijom Dedić i pjesmom 'Tuga dolazi kasnije', zatim 2006., s pjesmom 'II Treno per Genova', 2007. s pjesmom 'Tata' i posljednji put 2012., s pjesmom 'Još samo večeras'. Nije se planirala prijaviti, govorila je uoči Dore medijima, no kada je vidjela prijavu, pomislila je zašto ne kada već ima super pjesmu.

- Ne mogu naprijed govoriti, ne želim unaprijed govoriti o ishodu, nadam se da ću najbolje moguće prezentirat svoju pjesmu i da će se svidjeti publici - izjavila je nedavno u predstavljanju za Doru na HRT-u.

Iz Opatije se na mrežama oglašava i Jessica Atlić-McColgan, poznatija kao Jessa (22), koja podijelila je niz objava na storyju kao podsjetnik da će danas nastupiti četvrta po redu s pjesmom 'My next mistake'.

Jessici će ovo biti prvi nastup na Dori, a javnosti je već poznata i po pobjedi u showu 'Zvijezde'. Uslijed fakultetskih obveza potpuno je zaboravila kada će izaći rezultati tko je prošao na Doru, tako da kada ju je producent nazvao i rekao joj sretnu vijest nije mogla vjerovati. Jako je uzbuđena zbog svog nastupa.

- Najviše se veselim samom nastupu. Imati čast stati na pozornicu Dore i otpjevati svoju autorsku pjesmu - izjavila je u predstavljanju za Doru na HRT-u.

Osim prethodno predstavljenih izvođača i izvođačica, nastupiti će još: pjevačica Zdenka Kovačiček s pjesmom 'Stay on the Bright Side', Roko Vušković s pjesmom 'Malo kasnije', Bernarda Brunović s pjesmom 'Here for love', Eric Vidović s pjesmom 'I found you', Tomislav Marić, poznatiji kao ToMa, s pjesmom 'In the Darkness', Elis Lovrić s pjesmom 'No War' te Tia Miljanović s pjesmom 'Voli me do neba'.