DAMSKI LOOK

[FOTO] Prva dama je na Sinjsku alku stigla spremnija nego prošle godine, ali nije zanemarila eleganciju

08.08.2021 u 16:47

Bionic
Reading

Supruga predsjednika Zorana Milanovića, Sanja Musić Milanović, ove je godine na Sinjsku alku stigla čak i spremnija za sunce nego prošle godine, a pažnju je posvetila i jednom detalju koji joj je prošle godine zadao dosta muke

Sanja Musić Milanović ove je godine glavu zaštitila bijelim šeširom širokog oboda, baš kao i prošle godine kada je nosila slamnati šešir s ljubičastom trakom, usklađenom s bojom haljine.

Prva dama i ovoga je puta uskladila boju šešira s bojom haljine, odjenuvši bijelu haljinu dugih rukava sa sivim cvjetnim printom njoj omiljenog A kroja. Look je zaokružila crvenim ružem.

  • +20
Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović na Sinjskoj alki Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Osim praktičnije bijele boje za jako sunce, Musić Milanović je odabrala i praktičnije cipele nego prošle godine, kad su joj visoke pete zadale dosta muke u šetnji pješčanim alkarskim trkalištem.

Ovoga je puta odabrala crne cipele na špic otvorene pete, model slingback, a za lakši proboj kroz pijesak odabrala je kitten potpetice srednje visine. Izbor koji je u isto vrijeme elegantan i praktičan.

U gledalištu 306. Sinjske alke viđeni su i naši olimpijci Matea Jelić, Toni Kanaet i Martin Sinković, kao i bivša olimpijka Janica Kostelić koja je u Sinj povela sina Oskara. Na alku je stigao i holivudski glumac Goran Višnjić koji je s tradicijom svog naroda odlučio upoznati i svoga sina.