otkrila talent

[FOTO] Michelle Obama ima novi hobi, no upitno je hoće li nekadašnji američki predsjednik biti sretan

15.05.2021 u 11:44

Bionic
Reading

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država, 57-godišnja Michelle Obama, prošlogodišnjim početkom pandemije počela se baviti pletenjem, a sudeći prema ovotjednom nastupu u medijima, ovaj hobi joj sve bolje ide

Michelle Obama se jednako kao i mnogi tijekom pandemije koronavirusa odlučila posvetiti novom hobiju. Prva dama je odabrala pletenje, a kako sama kaže, u ovih proteklih godinu dana postala je prilično vješta.

Ovog tjedna Michelle Obama gostovala je u jutarnjem programu američke televizije CBS gdje je s javnoću podijelila svoje dostignuće. Kaže da joj sve bolje ide te da sada već izrađuje odjeću za cijelu obitelj, a posebno je ponosna na pulover koji je isplela svom suprugu, 59-godišnjem Baracku Obami. Osim njemu, Obama se pohvalila da je isplela i dvije majice s naramenicama za svoje kćeri Maliju i Sashu.

Voditeljica emisije CBS This Morning Gayle King našalila se s Obamom da je 'pletenje hobi starijih dama', no Michelle se na komentar samo nasmijala. 'Nemojte me vući za jezik jer ne želim dosađivati gledateljima svojim hobijem', izjavila je između ostalog u programu Obama, no svejedno je kratko progovorila o pletenju kojim se bavi.

Na žalost nismo uspjeli saznati kako je nekadašnji američki predsjednik Barrack Obama reagirao na pulover koji mu je supruga isplela.

  • +45
Obitelj Obama Izvor: EPA / Autor: MICHAEL REYNOLDS