ŽIRIJU NEĆE BITI LAKO

Finalistice Miss Universea mamile uzdahe u bikinijima

10.05.2015 u 12:21

  • +47

Finalistice izbora MISS UNIVERSE Hrvatske 2015.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

Bionic
Reading

Dvadeset najljepših djevojaka iz cijele Hrvatske, finalistice izbora ljepote Miss Universe Hrvatske 2015, već nekoliko dana boravi na pripremama za ovogodišnje natjecanje mameći uzdahe svojom ljepotom

Nakon priprema u Zagrebu trenutno se nalaze u Splitu te snimaju fotografije za katalog izbora i uvježbavaju koreografiju za glamurozno finale koje će se održati u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu 7. lipnja.

Lijepo vrijeme izmamilo je ljepotice pored hotelskog bazena te su uživale na suncu snimajući fotografije, kupajući se i pokazujući zamamna tijela, što samo pokazuje da je pred žirijem itekako težak posao.

Između brojnih vrijednih nagrada koje će dobiti novoizbrana misica ističe se ona glavna - studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, vrijedan čak 20.000 eura.



Aktualna Miss Universe je Paulina Vega Dieppa
iz Kolumbije, koja cijelu svoju godinu mandata živi u New Yorku, a osim pojavljivanja na glamuroznim događanjima, modnih revija i snimanja modnih kampanja, njezina dužnost je suradnja s brojnim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.