VJERNA ULTRA MINJAKU

Feminemka Nika pokazala savršene noge na špici

12.02.2011 u 14:39

Bionic
Reading

Članica grupe Feminnem, Nika Antolos, pokazala je na subotnjoj špici u centru Zagreba da, kao prvo, ima smisla za modu, kao drugo, obožava ultra kratke minice, a kao treće, ima i razloga da odjene minjak

Subota u centru Zagreba, unatoč oblačnom vremenu, nije prošla bez nekolicine poznatih faca. Među celebrityjima koji su se odlučili pokazati ove subote istakla se Nika Antolos, jedna od članica grupe Feminnem, i stasom i modnim odabirom.

Nika se prošetala zagrebačkom špicom u ultra kratkom tamnoplavom minjaku, a premda i nije bilo potrebno, seksipil je dodatno istaknula visokim čizmama. Kako Zagreb danas ipak nisu grijali neki opaki Celzijevci, Nika se zaogrnula kratkim kaputićem u tonu s minicom.

Čak je i modne dodatke pažljivo odabrala – sunčane naočale navrh glave, za svaki slučaj, i predimenzioniranu torbu sportskog dizajna.

Premda bi nam možda bilo draže vidjeti feminemku Niku u, primjerice, dimijama ili sariju, čisto promjene radi, nećemo se požaliti što inzistira na kratkim suknjicama jer, moramo priznati, sjajno joj stoje!