'POKAJ SE I ISPOVJEDI!'

Fanovi ljuti na Klasnića zbog prevare

08.12.2011 u 18:36

Bionic
Reading

Fanovi hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića nisu pretjerano zadovoljni njegovim postupcima u privatnom životu pa mu na službenoj stranici ostavljaju poruke, neki podrške, a neki pokude

Nakon što je njemački časopis Bild objavio vijest da se hrvatski nogometaš Ivan Klasnić i supruga Patricia razvode nakon osam godina braka, reakcije nisu izostale. Razlog razvoda navodno je Ivanova nevjera, a njegovi navijači uglavnom nisu sretni razvojem događaja.

Osobito ljut navijač napisao je da prevara partnera 'puno govori o karakteru čovjeka', a poziva se i na svete sakramente. Dodaje i da je sad izgubio sve simpatije koje je imao prema njemu i poručuje mu da bi se trebao pokajati i, kao katolik, ispovjediti.

Iako su mnogi prilično neugodno iznenađeni, bilo je i onih koji su mu u rubrici 'Knjiga gostiju' ostavili i poruke podrške. 'Nadam se da si potpisao ugovor sa suprugom. Želim ti sve najbolje i vjerujem u tebe', napisao je Adrijan.

Klasnić na svojoj stranici još uvijek nije komentirao događaj. Naime, kako je za medije ispričala Patricia, došla mu je u iznenadni posjet u Manchester gdje je u stanu našla ženske košulje i slike druge žene.

S druge strane, Nives Drpić je bila puna razumijevanja, rekavši da je Ivan 'dobročinitelj jer je svoj novac nesebično odlučio podijeliti i udomiti još koju ženu', piše 24sata