PRVA STAMBENA ŠTEDIONICA

Facebook aplikacija 'Super stan'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 30.01.2012 15:54
  • Objavljeno 30.01.2012 u 15:54
PSS_zab_torta

PSS_zab_torta

Izvor: tportal.hr / Autor: zaba

Dobitnici u nagradnoj igri Super stan PSŠ imaju novu kuhinju, televizor, trosjed ... U Facebook aplikaciji Prve stambene štedionice Super stan, sto štediša svojom je 'nepopustljivom' štednjom osvojilo vrijedne nagrade, od trosjeda do cijele kuhinje. Istodobno, u Prvoj stambenoj štedionici sklopljen je 500.000-ti ugovor o štednji!

Prva stambena štedionica postavila je potkraj prošle godine Facebook stranicu i aplikaciju Super stan u kojoj se, tijekom dva mjeseca, ustrajnom virtualnom štednjom moglo osvojiti i hladnjak i fotelju i tapete i balkonski stolić i još mnogo toga što će dobro doći i uljepšati stanove naših štediša. Aplikacija Super stan privukla je čak 14.500 korisnika, stranica je dobila gotovo 10.000 fanova, a vidjelo ju je više od 500.000 fejs korisnika.

Super stan su opremili Meblo, Konikom, Combis, Emezetta, Feroterm, Helikop, Zrinjevac, AGM, Le toy van i Sagovi Zagreb. Trebalo je odabrati svoj 'predmet želja'i svakodnevno odgovarati na pitanja o stambenoj štednji, unijeti broj svog postojećeg ili upravo otvorenog ugovora o štednji u PSŠ, pozvati Facebook prijatelje da se pridruže u štednji i u svemu tome biti uporan kako bi se skupilo dovoljno bodova za osvajanje odabrane stvari. I tako su 'zagriženi' virtualni štediše, jedan po jedan, naposlijetku 'preselili'stvari iz Super stana u svoj.

Igra je izazvala veliko zanimanje, bilo je to ozbiljno i uzbudljivo natjecanje u štednji.
Kroz igru se mnogo toga moglo doznati o stambenoj štednji u Prvoj stambenoj štedionici, odličnom ulaganju u kojem može sudjelovati cijela obitelj. Ušteđevina u PSŠ svake se godine uvećava za državni poticaj i kamatu, a samo stambena štednja daje pravo na povoljan stambeni kredit s fiksnom kamatom za cijelo vrijeme otplate. Za dobre stvari treba strpljenja i odlučnosti, pa je najisplativija štednja na 10 godina, jer to je cijelo desetljeće državnog poticaja i kamate koji uvećavaju štednju. Zabavna Facebook aplikacija mnogima je, koji dosad i nisu razmišljali o stambenoj štednji, otvorila nove vidike u kupnji i opremanju stana, uvjerivši ih u moć štednje.

A da je štednja, naročito stambena, doista izvrsna odluka i još bolja navika, svjedoči i činjenica da je zadnjeg dana prošle godine u Prvoj stambenoj štedionici sklopljen 500.000-ti ugovor o stambenoj štednji. Pola milijuna ugovora u 13 godina poslovanja Štedionice govori i o povjerenju građana i o kvalitetnoj ponudi Prve stambene štedionice. Samo je prošle sklopljeno čak 37.000 novih ugovora o štednji, a kredita je odobreno triput više no prethodne godine.

Priča o štediši koji je broj sklopljenih ugovora 'zaokružio' na pola milijuna, zgodna je kako to samo slučajnost može donijeti. Gospodin Ivica Ćosić i njegova supruga zajedno su došli sklopiti ugovore o štednji, no slučajnost je prevagnula na njegovu stranu, pa je baš Ivičin ugovor bio 500.000-ti u Prvoj stambenoj štedionici.

Supružnici Ćosić smatraju da je stambena štednja dobro i isplativo ulaganje, tim više što njihov sin već godinama ima stambenu štednju. Umjesto odlaska na zimski odmor, odlučili su uložiti u stambenu štednju u PSŠ. Gospodin Ćosić je zaposlen u međunarodnoj špediciji, dok supruga radi u zdravstvu i kako kažu, oni su jedna prosječna hrvatska obitelj koja je donijela dobru odluku o štednji. A Prva stambena štedionica je tu dobru odluku nagradila uplatom štednje za cijelu godinu što će gospodinu Ćosiću donijeti i maksimalni iznos državnog poticaja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi