I NAKON TRUDNOĆE

Evo zbog čega Jessica Alba ima savršeno tijelo

26.04.2013 u 07:59

Jessica Alba

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Budući da je jedna od holivudskih glumica s najljepše toniranim tijelom, jasno je da se Jessica Alba trudi zadržati svoju figuru. No glumica je otkrila da tajna vitke figure nije samo u uobičajenoj kombinaciji treninga i makrobiotičke prehrane, nego u torturi s dvostrukim steznicima

Nakon rođenja svoje druge kćeri Heaven, 31-godišnja zvijezda provela je četvrtinu godine stisnuta u dva korzeta. 'Bilo je brutalno, to nije za svakoga', rekla je u intervjuu za digitalni tjedni magazin stranice Net-a-porter.

'Nosila sam tri mjeseca dvostruki korzet danju i noću. Stalno sam se znojila, ali isplatilo se.'

U posljednjih pet godina Jessica je lansirala svoju prvu tvrtku, The Honest Company koja prodaje ekološki prihvatljive proizvode, napisala je i knjigu The Honest Life, koja je dosegla treće mjesto na listi bestselera u New York Timesu, udala se za poduzetnika Warrena Casha i postala majka dviju kćeri. Cijelo to vrijeme igrala je u nekima od najvećih holivudskih filmova, piše Daily Mail.

'Upravo sam završila najbolji film koji sam ikad snimila', ispričala je o ulozi Nancy Callahan u nastavku filma 'Sin City', 'Sin City: Dame to Kill For'.


Jessica kaže da je njezina vjera u brak pojačana nakon odmora koji je nedavno provela sa suprugom.

'Bilo je to naše prvo zajedničko putovanje u posljednjih šest godina koje nije bilo poslovni put. Nisam shvaćala koliko je to važno dok nismo stigli kući. Volimo jedno drugo, stvarno smo najbolji prijatelji. Znala sam da brinemo jedno o drugome svakoga dana, napravili smo i ove dvije osobe koje su mi omiljene stvari na planeti, ali bilo je to vrijeme samo za nas dvoje. Oboje smo odabrali pravu osobu.'