oskarovski deja vu

Evo zašto vam njezina haljina izgleda poznato

27.02.2017 u 10:53

  • +2

Karlie Kloss i Gwyneth Paltrow

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Američki model Karlie Kloss našla se na mnoštvo listi najbolje odjevenih dama na Oskarima, a njezina haljina mnoge je podsjetila na onu koju je imala priliku nositi glumica Gwyneth Paltrow

Kad se slavna Gwyneth Paltrow na dodjeli Oskara 2012. godine pojavila u bijeloj haljini Toma Forda, ovaj modni trenutak nitko nije mogao zaboraviti.

Javnost je tada razglabala o netpičnom, modno pomaknutom odabiru Gwyneth koji je ove godine (in)direktno pokušala reinterpretirati slavna Karlie Kloss.

Zahvaljujući sličnom dizajnu plašta i silueti haljine Karlie Kloss s potpisom Stelle McCartney, mnoge je podsjetila na Fordovu kreaciju kakvu je nekoć nosila Gwyneth Paltrow.

U odnosu na Gwyneth koja je Fordovu haljinu obogatila odabirom statement dijamantne narukvice i prstena, Karlie Kloss odlučila se za dijamantnu ogrlicu choker i dodatak plave vrpce kojom je, poput brojnih zvijezda, iskazala potporu neprofitnoj organizaciji American Civil Liberties Union kojoj je glavni cilj 'obraniti i sačuvati pojedinačna prava i slobode zajamčena svakom čovjeku po Ustavu i zakonima SAD-a'.