UVIJEK BESPRIJEKORNA

Evo zašto je ona srpska Kate Middleton

27.09.2013 u 09:27

Jelena Ristić

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Zaručnicu Novaka Đokovića, Jelenu Ristić, strani mediji više ne ispuštaju iz vida jer ih oduševljava svojim stilom i odabirom odjeće

Zahvaljujući svom smislu za modu Jelena Ristić u stranim je medijima prozvana srpska Kate Middleton, a njezin zaručnik i prvi tenisač svijeta Novak Đoković princem Williamom.

Jelena je sve češće prisutna na gala zabavama i događanjima gdje se okuplja svjetska krema, a zbog svog stylinga i cool odabira odjeće niti jednom ne ostane nezamijećena. Magazin People napravio je malu analizu Jeleninog stila.

Pišu kako je Jelena često odjevena bolje od većine Hollywooda na svečanostima te najradije bira odjeću slavnih s potpisom Oscara de la Rente ili Alexandera McQueena. Ono što ju razlikuje od ostalih dama s crvenog tepiha jest to što i dalje pazi da svaka kreacija bude na neki način jednostavna, bez pretjerivanja.

Za mečeve svog zaručnika odijeva se jednostavno nepogrešivo. Nikada ne odabire outfit koji je preglamurozan za teniski teren, ali bira trendovski look koji upotpunjuje cool frizurama poput pletenica ili slatkih šeširića.

Njezin smisao za stil i modu odmah su prepoznali i dizajneri pa je Jelena jedna od sretnica koje imaju privilegiju sjediti u trapericama pored urednice Voguea Anne Wintour ili na nedavno održanoj reviji Ralpha Laurena, a da nitko ne pomisli da je mogla bolje.