NIMALO LIJEPO

Evo što Bruce Jenner zaista misli o sestrama Kardashian

21.10.2013 u 09:06

Bionic
Reading

Sudionik američkog realityja Bruce Jenner mrzi svoje pokćerke - Kim, Kourtney i Khloe Kardashian – i krivi ih za krah svog braka s Kris Jenner

Američki tabloid National Enquirer piše kako su Kris i Bruce imali strašnu svađu početkom listopada u kojoj je Bruce rekao Kris da su njezine tri najstarije kćeri 'glupe kurve željne pozornosti'. Svađa je započela kao rasprava o budućnosti njihovih kćeri, Kendall (17) i Kylie (16).

Naime, Bruce se protivio tome što Kendall i Kylie žele odustati od srednje škole da bi se školovale kod kuće, ali je Kris na tome inzistirala.

'Bruce je želio da djevojke idu na koledž, ali Kris je to nazvala gubitkom vremena tvrdeći da imaju toliko poslovnih mogućnosti. Kris mu je rekla da bi djevojke mogle zaraditi pet milijuna dolara preko noći samo kad bi ih nagovorili da snime kućni pornić. Kris se tada samo šalila, ali Bruce je eksplodirao od bijesa', pišu američki mediji.

Navodno ju je optužio da prodaje svoje kćeri kako bi financirala vlastite skupe užitke. Nazvao je Kim, Kourtney i Khloe hodajućim katastrofama i okrivio Kris da im uništava živote. Bruce je rekao da je Kim samo klon svoje narcistične majke.

Bruce je zaprijetio Kris da će, ako ga bude javno ogovarala, izaći iz realityja jer dobro zna da je jedini način da ga ona shvati ozbiljna prijetnja da će imati manje novca, piše stranica ShowbizSpy