PREPUNO EMOCIJA

Ovime je Meghan Markle na vjenčanju rasplakala princa Harryja, ali i sve uzvanike

29.05.2018 u 20:11

Bionic
Reading

Interes javnosti za kraljevsko vjenčanje, koje je održano prije gotovo dva tjedna, i dalje ne prestaje. To niti ne treba čuditi budući da se iz dana u dan, ali iz sata u sat, otkrivaju novi detalji sa ceremonije, koja je bila zatvorena za javnost, ali i kamere

Iako je od kraljevskog vjenčanja prošlo već gotovo dva tjedna, iz dana u dan u javnost pristižu do sada nepoznati detalji sa ceremonije na kojoj su princ Harry i Meghan Markle obećali jedno drugome vjernost do kraja života.

Riječ je o trenucima koji su se događali na ručku kod kraljice i večeri u Frogmore Houseu, gdje je pristup kamerama bio zabranjen, no zato 'dragi gosti' ne propuštaju priliku da otkriju pokoji detalj.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednji u nizu detalja, koji je očarao sve, trenutak je s večere u Frogmore Houseu, kada je svoj govor održala Meghan Markle. Vojvotkinja od Sussexa navodno je napisala, a potom i izrecitirala ljubavnu pjesmu Harryju, koja je, kažu očevici, natjerala suze na oči svim uzvanicima.

'Bio je to poseban dio cijelog dana i zapravo najneočekivaniji. U pjesmi je bilo govora o njihovom prvom spoju i tome kako su se zaljubili na prvi pogled. Meghan je rekla da je od prvog trenutka znala da je pronašla svog princa iz bajke, te da je zbog toga zahvalna i blagoslovljena', rekao je izvor koji je prisustvovao vjenčanju.

  • +21
Meghan Markle dolazi u crkvu na vjenčanje s princem Harryjem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sama Meghan Markle na večernjoj je zabavi u potpunosti izignorirala kraljevski protokol, te je održala govor, a potom i izrecitirala pjesmu.

'Pjesmu je pročitala kao prava profesionalka, što na kraju i je. Većini uzvanika zasuzile su oči, a Harry je izgledao iznimno ponosan te je i on morao obrisati suze.'